Vår meny

Vi serverar traditionella italienska maträtter med färska råvaror där så mycket som möjligt kommer direkt från Italien för att få den genuina italienska smaken.

Från 70 kr

Till alla våra pastarätter använder vi oss av färska råvaror samt importerade produkter direkt från Italien. Vanligtvis tillagar vi pastarätten direkt i stekpannan för att bibehålla så mycket smak som möjligt.

Från 115 kr

Även barnen kan njuta av våra traditionella italienska maträtter, men i lite mindre portioner. I alla barnmenyer igår både mat och dryck för 75 kr

Vår härliga vedugnspizzor kan du njuta av hemma. Ring: 018– 14 45 14 och beställ din favoritpizza så är det bara att komma förbi och hämta upp den. 

Fr. 105 kr

Vi serverar bland annat den italienska klassikern Tiramisu vilket betyder ungefär ’dra mig upp’, eller mer bildligt ’pigga upp mig’, och kommer av att rätten innehåller både kaffe och kakao som båda är uppiggande.

från 39:-

Vår pizzor utgår från färska råvaror som bakas sedan i vedugn. Så många råvaror som möjligt hämtar vi direkt från Italien. 

Fr. 99 kr

Vi uppdaterar vår lunchmeny varje vecka med nya fantastiska rätter via Fb. Till lunch serverar vi alltid även valfri vedugns pizza samt glutenfri pizza och egen plocksallad.

Lunch: 109kr, Take-away: 85kr inkl dryck. 

Lounge

Reservera VIP-loungen när ni är i ett större sällskap. Lite avskilt i en mysig atmosfär.


Reservera

Take-away

Sugen att äta vår mat hemma? Ring och beställ á la carte eller våra vedugnsbakade pizzor så kan du njuta av maten hemma i lugn och ro.


Se meny här

Om oss

Hos oss väntar fantastiska pastarätter, vedugnsbakade pizzor, italienska delikatesser och krispiga sallader.


Mer om oss